Geen rug- en spierpijn meer met een houtklover van Kachel en co.

Heeft u genoeg van het handmatig kloven van uw voorraad brandhout? Stap over op een electro-hydraulische houtklover! Een houtklover kopen bij Kachel en co. betekent kwaliteit, scherpe prijzen en geen lichamelijke ongemakken van langdurig kloven met de kloofbijl meer. Klik hier voor het complete assortiment.

Snel en veilig

Een houtklover van Kachel en co. is degelijk en duurzaam. Wij hebben alleen kwaliteitsmerken in ons assortiment waarmee u snel en veilig klooft. Wij verkopen klovers in vele uitvoeringen. Liggende en staande houtklovers voor op het lichtnet (220 Volt) en staande houtklovers op krachtstroom (400 Volt), krachtige benzinemotor of aftakas. De 220 Volt machines kunt u in onze showroom uitproberen. Neem daarvoor gerust uw eigen hout mee.

Aantrekkelijke prijzen

Een goede houtklover kopen hoeft niet duur te zijn. Kachel en co. levert namelijk klovers met laagste prijsgarantie. Elders goedkoper? Bel 0599-613865. U kunt van maandag tot en met zaterdag een bezoek brengen aan onze showroom in Buinen (Drenthe), maar u kunt ook een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Wij bezorgen in heel Nederland.

Meer informatie

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment. Voor meer vragen kunt u bellen met 0599-613865. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.

Lumag HOS5A houtklover      Lumag HOS7A houtklover      Lumag HOS8A houtklover

Bezoekers die op Houtklover kopen zochten, bekeken ook: Gietijzeren Terrashaard - Terrashaarden - Buitenhaard - Binnenkachels - Houtkachel

Kachel en co. is de winkel en webshop in kachels en haarden in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.