Geniet van lange avonden buiten met een houtkachel van Kachel en co.

Net als in warmere landen, willen ook Nederlanders graag lange avonden buiten vertoeven. Met een houtkachel voor buiten is dit mogelijk! Een houtkachel van Kachel en co. verdrijft frisse temperaturen en geeft uw tuin bovendien een beetje extra ambiance. Klik hier voor het complete assortiment.

Een sieraad voor uw terras

Een houtkachel van Kachel en co. is niet zomaar een kachel. Onze modellen zijn bijzonder mooi vormgegeven. We hebben buitenhaarden met een klassieke of juist een moderne snit. Onze kachels zijn bij uitstek geschikt om hout in te stoken. Bovendien zijn een aantal van onze modellen ook als barbecue te gebruiken. Wij zijn dealer van een groot aantal gerenommeerde merken zoals:
- Arpe -
- SenS Line garden furniture -
- OutTrade -
- GardenMaxX Fire places and more -
- Burnies buitenkachels -
- Gabion terrashaarden -

Aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen

Een houtkachel voor buiten hoeft niet duur te zijn. Kachel en co. levert haarden voor zeer aantrekkelijke prijzen en heeft daar bovenop vaak uitnodigende aanbiedingen. U kunt van maandag tot en met zaterdag een bezoek brengen aan onze showroom in Buinen (Drenthe), maar u kunt ook een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Wij bezorgen in heel Nederland.

Meer informatie

Voor meer vragen kunt u bellen met 0599-613865. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.

Houtkachels

Bezoekers die een Houtkachel bekeken, bezochten ook: Gietijzeren Terrashaard - Terrashaarden - Buitenhaard - Houtkachels voor binnen

Kachel en co. is de winkel en webshop in kachels en haarden in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.