Terrashaarden van Kachel en Co. zorgen voor een warme ambiance

Nederland heeft een gematigd klimaat. Hier zijn helaas niet vaak warme, zwoele zomeravonden. Met terrashaarden van Kachel en co. kunt u echter tot ’s avonds laat genieten van de buitenlucht. Verwarm nu ook uw terras met één van onze terrashaarden en creëer een zuidelijk klimaat in Nederland. Klik hier voor het complete assortiment.

Stoken in stijl

Van oudsher stoken mensen vuur om warm te blijven, niet alleen binnen, maar ook buiten. Dit hoeft niet meer in een eenvoudige, saaie vuurkorf. Voor tuinen met charme zijn bij Kachel en co. fantastische terrashaarden verkrijgbaar in vele modellen en maten. Veel modellen zijn multifunctioneel inzetbaar: ze kunnen ook als barbecue worden gebruikt.

Snelle levering

U kunt uiteraard een bezoek brengen aan onze showroom. Omdat onze showroom in Buinen (Drenthe) niet voor iedereen naast de deur ligt, kunt u ook bestellen via onze webwinkel. U ontvangt de door u gekozen haard dan binnen enkele werkdagen thuis.

Contact

Wilt u meer weten over onze service? Neemt u dan contact met ons op via 0599-613865. U kunt ons uiteraard ook mailen. Als u het contactformulier op onze website invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Meer gerelateerde onderwerpen over Terrashaarden: Gietijzeren Terrashaard - Buitenhaard - Houtkachels voor binnen - Houtkachel

Kachel en co. is de winkel en webshop in kachels en haarden in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.