Binnenkachels van Kachel en Co. brengen warmte en sfeer

Uw keuken of huiskamer is pas echt af met een binnenkachel van Kachel en co. Onze haarden en kachels zijn van degelijk staal, gietijzer of een combinatie ervan gemaakt. Wij leveren veel modellen, in verschillende stijlen, zodat er altijd iets naar uw wens bij zit. Geniet nu ook van het vlammenspel en de aangename warmte in uw huis. Klik hier voor het complete assortiment.

Speciale prijzen

Kachel en co. levert binnenkachels voor scherpe prijzen. Bespaar vele euro’s ten opzichte van andere leveranciers. Uw binnenkachel wordt binnen een paar werkdagen bij u thuisbezorgd.
Wilt u de kachels liever eerst in het echt zien, dan bent u van maandag tot en met zaterdag welkom in onze showroom en showtuin in Buinen (Drenthe).

Binnenkachels bestellen in de webwinkel van Kachel en co.

Gemak dient de mens. De haarden en kachels van Kachel en co. zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen. Wij bezorgen in heel Nederland. Neem eens een kijkje op onze site voor onze vele modellen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? U kunt ons altijd bellen op 0599-613865. Of vul het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Bezoekers die Binnenkachels zochten, bekeken ook: Gietijzeren Terrashaard - Houtkachel - Terrashaarden - Buitenhaard

Kachel en co. is de winkel en webshop in kachels en haarden in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.