Burnies Topper Tuinkachel Standaard

€ 799,00

Deze tuinkachel van Burnies met kookplaat geeft veel warmte en sfeer, brandt uiterst veilig en schoon en is een lust voor het oog. Een Burnies Topper staat voor stook- en kookgenot en kwaliteit.

De Burnies Topper Standaard wordt zonder vloerplaat & adaptorset geleverd met 90 graden bocht, 1 meter roestvrijstalen rookkanaal in de kleur van de kachel en regenkap.
Voor maatwerkoplossingen geven wij desgewenst gratis advies.

Op voorraad
: levertijd 1-2 werkdagen. 

De bezorgdag kunt u bij de bestelling aangeven.

Kleur
Aantal

error_outlineDit product is niet beschikbaar in uw land.
Offerte / Vraag
Burnies Topper Tuinkachel StandaardBurnies Topper Tuinkachel Standaard€ 799,00

Uw bericht is verstuurd

  •     *Verplichte velden

Laden

Burnies speelt in op de trend in Outdoor Cooking. De Burnies Topper is nieuw in het assortiment en met onderstaande accessoires volledig naar wens samen te stellen. De stoere en aantrekkelijke Burnies is niet alleen verkozen tot de mooist brandende terraskachel van Nederland, maar is met de komst van de Topper sinds kort ook de meest populaire terraskachel met kookplaat. Maak de lekkerste gerechten en geniet daarna tot in de kleinste uurtjes van de warmte en het vlammenspel. Stel eventueel zelf uw Topper met de onderstaande lijst van accessoires samen. Voor maatwerkoplossingen geven wij desgewenst gratis advies.

U betaalt geen verzendkosten en krijgt 2 jaar garantie op het scheuren of breken van staal of laswerk en op het doorstoken van de kachel.

Topper

Datasheet

Materiaal
staal

Accessoires