Categorieën

Kachel en co. is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Kachel en co.

Informatie

Comfortabele goedkope Houtkachels voor binnen en buiten

Heerlijk genieten met een goedkope houtkachel van Kachel en co.

Wilt u graag binnenshuis genieten van warmte en gezelligheid? Met een goedkope houtkachel van Kachel en co. is het optimaal genieten. Een houtkachel brengt warmte en sfeer en geeft uw huiskamer net dat beetje extra ambiance.

Houtkachels van Kachel en co. zijn niet zomaar kachels. Ze zijn bijzonder mooi vormgegeven, met een modern of juist een klassiek uiterlijk en buitengewoon betaalbaar. Onze houtkachels zijn bijzonder geschikt om hout of briquetten in te stoken. Bovendien is een aantal van onze modellen voorzien van een kookplaat. 

Aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen

Een houtkachel hoeft niet duur te zijn. Kachel en co. levert haarden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast zijn er vaak interessante aanbiedingen. U kunt van maandag tot en met zaterdag een bezoek brengen aan onze showroom in Buinen (Drenthe), maar u kunt ook een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Wij bezorgen in heel Nederland.

Meer informatie

Voor meer vragen kunt u bellen met 0599-613865. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.

Bezoekers die op Goedkope houtkachels zochten, bekeken ook: Gietijzeren Terrashaard - Houtkachel - Terrashaarden - Buitenhaard - Houtkachels voor binnen - Houtklovers