Categorieën

Kachel en co. is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Kachel en co.

Informatie

Comfortabele kleine Houtkachels voor binnen en buiten

Geniet van lange avonden met een houtkachel van Kachel en co.

Nederlanders willen graag in de zomer lange avonden buiten vertoeven en 's winters behaaglijk binnen zitten. Met een houtkachel is dit mogelijk! Kachel en co. levert grote en kleine houtkachels voor binnen en buiten. Houtkachels geven een aangename warmte en sfeer en geven uw tuin, terras of woonkamer bovendien extra ambiance.

Een sieraad voor uw tuin, terras of woonkamer

Een houtkachel van Kachel en co. is niet zomaar een kachel. Onze modellen zijn bijzonder mooi vormgegeven. We hebben haarden met een klassieke of juist een moderne snit. Onze kachels zijn bij uitstek geschikt om hout in te stoken. Bovendien zijn een aantal van onze buitenmodellen ook als barbecue te gebruiken. Wij zijn dealer van een groot aantal gerenommeerde buitenmerken zoals:
Arpe - 
SenS Line garden furniture - 
OutTrade - 
GardenMaxX Fire places and more - 
Burnies buitenkachels - 
Gabion terrashaarden - 

Aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen

Een houtkachel hoeft niet duur te zijn. Kachel en co. levert haarden voor zeer aantrekkelijke prijzen en heeft daar bovenop vaak uitnodigende aanbiedingen. U kunt van maandag tot en met zaterdag een bezoek brengen aan onze showroom in Buinen (Drenthe), maar u kunt ook een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Wij bezorgen in heel Nederland.

Meer informatie

Voor meer vragen kunt u bellen met 0599-613865. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.

Houtkachels

Bezoekers die op kleine houtkachel zochten, bekeken ook: Gietijzeren Terrashaard - Terrashaarden - Buitenhaard - Houtkachels voor binnen

Kachel en co. is de winkel en webshop in kachels en haarden in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.