Categorieën

Kachel en co. is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Kachel en co.

Informatie

Een gietijzeren terrashaard geeft extra klasse aan uw tuin

Geniet van zomeravonden in uw tuin met een gietijzeren terrashaard

In Nederland kunnen we niet vaak genieten van lange, zwoele zomeravonden. Tot diep in de nacht buiten zitten is er vaak niet bij. Met een gietijzeren terrashaard is dit echter verleden tijd! U zit heerlijk comfortabel buiten tot in de vroege uurtjes met een gietijzeren terrashaard van Kachel en co.

Geef uw tuin wat temperament

Een gietijzeren terrashaard geeft uw tuin net wat meer stijl. U hebt bij Kachel en co. de keuze uit diverse modellen in verschillende afmetingen. Voor iedere tuin is er wel een geschikte haard. Levering in heel Nederland is mogelijk. Onze terrashaarden zijn daarnaast vaak tientallen euro’s goedkoper dan ergens anders.

Producten van hoge kwaliteit

Een gietijzeren terrashaard is bij uitstek geschikt om houtblokken in te stoken. Wij leveren uitsluitend haarden van uitstekende kwaliteit. Op het scheuren of breken van staal of laswerk heeft u dan ook 1 jaar garantie.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook: 0599-613865.

            Gietijzeren terrashaard 49x115 cm               Gietijzeren terrashaard 59x120 cm               Gietijzeren terrashaard 69x128 cm               Gietijzeren terrashaard 52x145 cm 

Meer gerelateerde onderwerpen over Gietijzeren Terrashaard: Houtkachel - Terrashaarden - Buitenhaard - Houtkachels voor binnen

Kachel en co. is de winkel en webshop in kachels en haarden in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.